Thermal Liners - Θερμικά Χιτώνια

Τα θερμικά χιτώνια (thermal liners) είναι μια επένδυση από ειδικό υλικό για την προστασία των ευαίσθητων φορτίων από υπερβολική ζέστη ή υπερβολικό κρύο, κατά τη μεταφορά ή στάση ενός κοντέινερ φορτωμένου με εμπορεύματα.

 

Προσφέρουν δύο βαθμούς προστασίας, δημιουργώντας φράγμα στην ακτινοβολία και επαρκή μόνωση.

Χαρακτηριστικά: 

Υλικό:
Eπένδυση άνευ ραφής HDPE film, HDPE woven
ALUPET, Composite

Μεγέθη:
20',30',40',40' HC,53', Custom
Εφαρμογή: Για ευαίσθητα στη θερμοκρασία προϊόντα
Για μεταφορά σε:
Ξηρά συσκευασμένα στερεά
Συσκευασμένα τελικά προϊόντα
Για τρόφιμα:
Όχι
Στεγανότητα:
Υψηλή
Bars: Απαιτούμενα 0 έως 4 bars

Multi-layer κατασκευή - Οι θερμικές επενδύσεις μας είναι κατασκευασμένες από ένα σύνθετο υλικό πολλαπλών στρώσεων που μπορεί να περιλαμβάνει αλουμινόχαρτο, μεμβράνη HDPE, PET, τυλιγμένη φούσκα, και / ή άλλα υλικά.

1. Liners Θερμικής Αντανάκλασης - Radiant Barrier Liners

Παρέχουν προστασία από μια ακραία μέση θερμότητα από -10°C (-18° F) ή από ακραίο κρύο μέσο όρο +8°C (+14° F).

Αποτελείται από διπλής όψης αλουμινόχαρτο αλουμινίου και μια εσωτερική υφαντή στρώση για μεγαλύτερη αντοχή.

Τοποθετείται σε θαλάσσια εμπορευματοκιβώτια και επιτρέπει την χρήση forklifts. Μόλις φορτωθεί, σφραγίζεται στην πλευρά της θύρας για την προστασία του φορτίου από ακραίες θερμοκρασίες, την υγρασία και φωτιά.

Η θερμότητα από τα τοιχώματα μεταφέρεται στην κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του κοντέινερ με συναγωγή.

Το αλουμινόχαρτο αντανακλά 97% της ακτινοβόλου θερμότητας και η πλήρως κλειστή επένδυση αποτρέπει τον αέρα από τη διάδοση της θερμότητας με συναγωγή.


2. Μονωτικά Θερμικά Liners  

Παρέχουν προστασία από μια ακραία μέση θερμότητα από -24,5°C (-44° F) ή από μια ακραία κρύα θερμοκρασία με μέσο όρο +20°C (+36° F)

Αποτελούνται από ένα φύλλο αλουμινίου διπλής όψης και ένα εσωτερικό στρώμα από φυσαλίδες αέρα. Εκτός από τα οφέλη του χιτωνίου ως φράγμα θερμότητας, οι φυσαλίδες αέρα μειώνουν τη μεταφορά θερμότητας.

Όπως ύλη απορροφά ενέργεια ακτινοβολίας, θερμαίνεται και αναπτύσσει μια κλίση θερμοκρασίας, η οποία καταλήγει σε μοριακή κίνηση, έτσι και:

Οι φυσαλίδες του παγιδευμένου αέρα μεταξύ των 2 φύλλων βοηθούν στη μείωση κατανομή της θερμότητας μέσω συναγωγής.
Οι φυσαλίδες ελαχιστοποιούν την μετάδοση θερμότητας μέσω αγωγιμότητας μεταξύ των 2 στρωμάτων φύλλου.

Τοποθετείται σε θαλάσσια εμπορευματοκιβώτια και επιτρέπει την χρήση forklifts. Μόλις φορτωθεί, σφραγίζεται στην πλευρά της θύρας για την προστασία του φορτίου από ακραίες θερμοκρασίες, την υγρασία και φωτιά.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ
- Οι υψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ένα κοντέινερ μπορεί να προκαλέσουν την υπερθέρμανση ευαίσθητων στη θερμοκρασία προϊόντων. Ομοίως, όταν η θερμοκρασία φθάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο, τα εμπορεύματα μπορούν διαβρωθούν και να απελευθερώσουν διαβρωτικά αέρια. Τα θερμικά χιτώνια μας μπορούν να αποτρέψουν αυτή την διάβρωση με την θωράκιση του φορτίου από την εκπεμπόμενη θερμότητα και το υπεριώδες φως.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ - Τα θερμικά χιτώνια είναι κατασκευασμένα από υλικό που δρα ως επιβραδυντικό της φωτιάς για να μειώσει την ευφλεκτότητα και την αποφυγή ζημιών στο φορτίο.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΓΡΑΣΙΑ
- Τα ευαίσθητα εμπορεύματα μπορούν να καταστραφούν από την υγρασία ή να εμφανίσουν σημάδια μούχλας. Τα θερμικά χιτώνια μας μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη σημαντικών αλλαγών στη εσωτερική θερμοκρασία του κοντέινερ, για να μειωθεί ο κίνδυνος ζημιάς. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα, ένα θερμικό χιτώνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τις σακούλες αποξήρανσης, οι οποίες απορροφούν την εσωτερική υγρασία και μειώνουν περαιτέρω τις πιθανότητες της διάβρωσης από υγρασία και μούχλα.

Λεπτομερής περιγραφή

Υπάρχουν τρεις τρόποι μεταφοράς της θερμότητας: αγωγή, συναγωγή και ακτινοβολία (υπέρυθρη). Από τα τρία, η ακτινοβολία είναι ο κύριος τρόπος. Η αγωγιμότητα και συναγωγή είναι δευτερεύουσες και μπαίνουν στο παιχνίδι μόνο ως θέμα διακοπής ή παρέμβασης με την ακτινοβόλο μεταφορά θερμότητας.

Όλες οι ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των κενών αέρα, μεταφέρουν θερμότητα. Μόνο ο ρυθμός μεταφοράς θερμότητας μεταβάλλεται, ανάλογα με τις διαφορές στην πυκνότητα, το βάρος, το σχήμα, τη διαπερατότητα και τη μοριακή δομή.

Θερμότητα ακτινοβολείται και διεξάγεται σε όλες τις κατευθύνσεις από όλα τα αντικείμενα, αλλά μεταφέρεται κυρίως προς τα πάνω. Οι υπέρυθρες ακτίνες ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός ως ενέργεια και δεν έχουν καμία θερμοκρασία. Μόνο όταν αυτές οι ακτίνες κτυπούν την επιφάνεια ενός αντικειμένου, απορροφούνται και μόνο τότε η θερμότητα παράγεται στο αντικείμενο. Το θερμαινόμενο αντικείμενο, στη συνέχεια, μεταδίδει υπέρυθρες ακτίνες από τις εκτεθειμένες επιφάνειες από την ακτινοβολία αν αυτές οι επιφάνειες εκτίθενται άμεσα σε αέρα.

Η ποσότητα της ακτινοβολίας που εκπέμπεται είναι συνάρτηση του συντελεστή εκπομπής της επιφάνειας της πηγής. Εκπομπή ακτινοβολίας είναι ο ρυθμός με τον οποίο η ακτινοβολία εκπέμπεται.

Τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή, έχουν ποσοστά απορρόφησης και εκπομπής από 80% έως 93%.

Αντίθετα μια επιφάνεια αλουμινίου, έχει την ικανότητα να μην απορροφά, αλλά να αντανακλά το 95% των υπέρυθρων ακτίνων που την χτυπούν.

Επιπλέον, δεδομένου ότι αλουμινόχαρτο έχει μια τέτοια χαμηλή αναλογία μάζας στον αέρα, πολύ λίγη αγωγιμότητα μπορεί να λάβει χώρα, ιδιαίτερα όταν μόνο το 5% των ακτίνων απορροφώνται.


Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα και δείτε όλες τις επιλογές για κοντέινερ έως 45' και τις υπηρεσίες μας.


Παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε προσφορά.

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας